Jasmijnhapjes

Geurige Thaise bouillon    (Veg-Lv-Gv)                       € 8,50
Pittige geurige Thaise bouillon met kip, verse chili, laos, citroengras en limoenblad met geroosterde tomaten, bospaddenstoelen, oesterzwammen, sperziebonen, kokosmelk en korianderolie.
Vegan optie: met tofu  € 8,00

Boeddhabuikjes     (Veg-Lv)                    € 6,75
Drie gebakken dumplings gevuld met groenten en gedroogde shiitakes. De groenten zijn met de hand gesneden voor een stevige bite. Geserveerd met een chili-sojasaus.

Pittige en zoete tofu met basilicum    (Veg-Lv-Gv)                    € 8,75
Tofublokjes en sperzieboontjes in pittig-zoete saus van chilipepers, krachai en Thaise basilicum, geserveerd met gestoomde flensjes.
Glutenvrije optie: Sla in plaats van flensjes

Glasnoedel salade met aubergine en gamba’s    (Veg-Lv-Gv)               € 10,50
Glasnoedel salade met geroosterde aubergine, gebakken gamba’s en pinda in een fris-pittige chili, knoflook vissaus met limoen .
Vegan optie: met aubergine in een fris-pittige limoensaus € 8,75

 

Krokante lenterol met gamba en kip     (Lv)                  € 7,50
Gefrituurde lenterollen met hele gamba’s en gehakt van kipdij met bosui, zoet pittige ananassap met gestoomde rijstnoedels.

Vietnamese lenterol met tofu en mango    (Veg-Lv-Gv)         € 7,50
Koude rolletjes van zacht rijstpapier gevuld met tofu, krokante sojavellen, koolrabi en mango, Thaise basilicum en koriander. Met hoisinsaus en geroosterde pinda’s.

Lamsfilet met massaman   (Lv-Gv)          € 16,50
Gebakken lamsfilet met een pasta van massaman curry, korianderzaad en komijn. Geserveerd met een frisse appelsalade.

Vietnamese karamel vlees met gestoomde broodje  (Lv)         € 8,50
Twee zacht gestoomde broodjes met langzaam geroosterde varkensvlees in zoet Vietnamese karamelsaus met ziltige vissaus, gember en verse chili’s.

Thaise gele curry met kip     (Veg-Lv-Gv)           € 1o,50
Kruidige gele curry met malse kipfilet,  courgette, broccoli en aardappelen met kokosroom en olie van kruidige chili’s. De kruidige gele curry maken we met kurkuma, citroengras, laos, groene en rode pepers.
Vis optie: met gamba’s  € 11,50
Vegan optie: met tofu en cashewnoten  € 10,50

Zalm met koriander chilipasta  (Lv- Gv)                  € 14,75
Op de huid gebakken zalmfilet met huisgemaakte chilipasta van groene pepers, frisse sereh, knoflook en groene curry, koriander met chayote (het zusje van meloen, komkommer en courgette) en zeekraal.

Rib eye teriyaki     (Lv- Gv)                 € 14,75
Smaakvolle rib eye gekaramelliseerd in zoete saus van soja, gember en mirin (lichte Japanse rijstwijn) met witte sesamzaadjes.

Gamba’s met groene asperges      (Lv-Gv)                   € 14,75
Vier grote ongepelde gamba’s met knoflook, lente-uitjes, rode chili’s, sojasaus en groen asperges.

 

Veg: veganistisch of veganistisch alternatief mogelijk.
Lv: lactosevrij of lactosevrij alternatief mogelijk.
Gv: glutenvrij of glutenvrij alternatief mogelijk.